Ma végre találkoztunk egy majdnem fajtárssal. Igaz ő foxi, és szálkásszőrű tacskó keverék, de legalább a mi méretünk. Olyan édesek voltak együtt, úgy örültek egymásnak. Jó nagyot játszottak a képeken és a videón (később rakom fel!) lehet látni, hogy élvezték egymás társaságát.

 
Ez volt a reggeli találka, aztán délután kimentünk a Tiszára horgászni, és felhívott az egyik barátnőm, hogy az Erdélyi kopójával lejönne megnézni minket. Kicsit féltem, hogy mi lesz, hisz kb. 10-szer akkora a kopó mint Bacon, de a félelmem alaptalan volt. Úgy játszottak mintha nem is lenne méretkülönbség köztük. Firka, mert így hívják a kopót, türelmesen hagyta hogy végigszaglássza Bacon. Aztán egy picit elfelejtkezett magáról és a testi előnyéről, és heves játékba kezdett, amitől Bacon kicsit megijedt, de amikor Firka lenyugodott és lefeküdt, bátorságot merített Bacon, és visszament hozzá játszani.
Aztán persze végigaludta az éjszakát, altatni nem kellett.
 
Szerző: menzi..:)  2009.05.15. 13:49 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szalkastacsi.blog.hu/api/trackback/id/tr301128625

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása