Ma nagy nap volt Bacon számára. Az embőőőr (:)) kivitte magával a kertbe, és jó nagy sétát tett vele. Időközben anyukám férje, a patkánycsapdában talált egy elpusztult mezei hörcsögöt (:(), és szólt Norbinak, hogy ha gondolja, mivel nem méregtől múlt ki szegény, megmutathatja a kutyának. Több sem kellett neki sem, egyből madzagot kötött a hörcsögre, és felemelte, úgy hogy Bacon ne tudja elérni. Bacon éktelen csaholásba kezdett, és minimum 5 percig úgy ugatott, olyan lelkesen, hogy Norbi arra gondolt, megérdemli, hogy megkapja.

Na, mondanom sem kell, olyan hevesen nekiesett, olyan elszántsággal próbálta átharapni a torkát, hogy élvezett volt nézni. Még mielőtt valaki pálcát tör felettünk, még egyszer hangsúlyoznám, már nem élt szegény hörcsög!!! Tehát nagyobb bántódása már nem eshetett.
A videót később teszem fel, viszont két homályos kép itt van róla:

Szerző: menzi..:)  2009.05.07. 13:57 komment

Címkék: kép kutya vadászat bacon

A bejegyzés trackback címe:

https://szalkastacsi.blog.hu/api/trackback/id/tr771121321

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása